اخبار آنلاین
نسخه PDF
آرشیو روزنامه

اخبار
پیشخوان روزنامه سراج/پیام حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای (مدظله‌العالی) به همایش بین‌المللی یکصدمین سالگشت بازتأسیس حوزه‌ی علمیه‌ی قم

به گزارش روزنامه سراج، برآمدن حوزه‌ی مبارک قم در طلیعه‌ی قرن چهاردهم هجری شمسی، پدیده‌ای بی‌نظیر در میانه‌ی حوادثی بزرگ و سهمگین بود. این حوادث، فضای منطقه‌ی غرب آسیا را تیره و تار کرده و زندگی ملّت‌های آن را دستخوش آشفتگی و تباهی کرده بود. دخالت‌های دول استعماری و فاتحان جنگ جهانی اول، منشأ این مرارت گسترده و دیرپا بود. این دخالت‌ها با هدف تصرف و تسلط بر جغرافیای حسّاس و سرشار از منابع زیرزمینی، از همه‌ی ابزارها استفاده کردند. در عراق، یک حکومت انگلیسی و سپس یک دولت پادشاهی دست‌نشانده بر سر کار آمد. در ایران، قزاقی بی‌رحم و طمع‌کار به صدارت و سپس پادشاهی رسید. در فلسطین نیز کوچ تدریجی عوامل صهیونی و تسلیح آنها آغاز شد. طلوع ستاره‌ی قم در میانه‌ی این حوادث تلخ، ستاره‌ی قم طلوع کرد. قدرت الهی فقیهی بزرگ و پرهیزکار را برانگیخت تا حوزه‌ی مندرس و تعطیل‌شده را دوباره جان بخشد. آیت‌الله حاج شیخ عبدالکریم حائری (اعلی الله مقامه) با ورود به قم، نهالی تازه و مبارک در سنگلاخ آن زمانه‌ی ناسازگار نشاند. تشکیل حوزه‌ی علمیّه حوزه‌ی قم با پایداری مخلصانه و متوکلانه‌ی آیت‌الله حائری از زیر فشارهای رضاخان جان سالم به در برد و به رشد و نمو ادامه داد. این حوزه، کانونی شد که شعله‌های مبارزه با دودمان خبیث رضاخان را به سراسر ایران می‌فرستاد و دل‌های ناامید را برمی‌افروخت. دستاوردهای حوزه حوزه‌ی علمیّه قم در کمتر از شش‌دهه، قدرت معنوی و وجهه‌ی مردمی خود را به جایی رساند که توانست رژیم فاسد پادشاهی را به دست مردم ریشه‌کن کند و اسلام را در جایگاه حاکمیت سیاسی قرار دهد. متخرّج این حوزه، ایران را الگوی اسلام‌خواهی در جهان اسلام ساخت و با تدبیر او جمهوری اسلامی متولد شد. حوزه‌ی علمیّه باید به‌روز باشد و به تربیت نیروی مهذّب و کارآمد برای هدایت دینی و اخلاقی جامعه اهمیت دهد. همچنین، باید خطّ مقدّم جبهه‌ی تقابل با تهدیدهای دشمنان در عرصه‌های گوناگون باشد و در تولید و تبیین اندیشه‌ی اسلامی در باب نظامات اجتماعی مشارکت کند. نوآوری‌های تمدّنی انتظار می‌رود حوزه‌ی علمیّه در چارچوب پیام جهانی اسلام، نوآوری‌های تمدّنی را ترویج کند. استقرار تمدّن اسلامی، برترین هدف دنیایی انقلاب است و حوزه باید در ترسیم خطوط اصلی و فرعی تمدّن نوین اسلامی نقش‌آفرینی کند. حوزه‌ی قم امروز، با حضور هزاران مدرّس و مؤلّف، زنده و بالنده است. با این حال، انتظار می‌رود که این حوزه به‌عنوان یک نهاد پیشرو و سرآمد، فاصله‌ی قابل توجهی با وضعیّت کنونی خود کاهش دهد و در تمامی ابعاد علمی و اجتماعی، به‌روز و کارآمد باقی بماند. سلام خدا بر حضرت بقیّة‌الله و درود بر ارواح شهیدان و امام راحل.

شناسه خبر : 18558, منتشر شده در مورخ : ۳۱ شهریور ۱۴۰۲

«علیرضا رمضانی»کشتی‌گیر ناشنوای کاشانی مدال آور کشتی آزاد جهانی شد

«علیرضا رمضانی»کشتی‌گیر ناشنوای کاشانی مدال آور کشتی آزاد  جهانی شد

رئیس اداره بهزیستی کاشان از «کسب مدال طلای علیرضا رمضانی» نوجوان ناشنوای کاشانی خبر داد.

لیلا متقی نژاد در گفت و گو با خبرنگار سراج،اظهار کرد: علیرضا رمضانی، کشتی‌گیر ناشنوای کاشانی توانست مدال طلا را برای کشور خود به ارمغان بیاورد، رمضانی در وزن ۵۷ کیلوگرم در دور اول ۱۰ بر صفر کشتی‌گیر اوکراین را شکست داد، در دور دوم ۱۲ بر ۲ حریف قزاقستان را مغلوب کرد و در نیمه‌نهایی ۱۰ بر صفر کشتی‌گیر آمریکایی را شکست داد.

وی افزود: علیرضا رمضانی ناشنوای کاشانی در مسابقه فینال با شایستگی توانست با نتیجه ۱۳ بر صفر کشتی‌گیر جوان کشور ترکیه را شکست داده و مدال طلای پنجمین دوره مسابقات قهرمانی جهان کشتی آزاد جوانان ناشنوایان را به ایران و مردم عزیز کاشان هدیه کند.

رئیس اداره بهزیستی کاشان تصریح کرد: رمضانی پرورش یافته کانون ناشنوایان کاشان است، این کانون با مدیریت قوی کبری اسماعیل بیگی توانسته است ایجاد مکانی امن برای فعالیت‌های افراد ناشنوا باشد.


وی در ادامه عنوان کرد: فعالیت‌های اجرایی در کانون ناشنوایان کاشان شامل حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی، علمی، آموزشی و ورزشی است که پایه ریزی قوی را برای تسهیل گری در امور ناشنوایان رقم می‌زند.


متقی نژاد در خصوص راه‌اندازی برنامه اشتغال زایی در کانون گفت: کانون ناشنوایان کاشان به همت خیرین بزرگوار منطقه پایه ریزی شده است و با هدف اشتغال زاییبرای افراد ناشنوا آموزش ماهیگیری را در دریای زندگی فراهم کرده است.


رئیس اداره بهزیستی کاشان عنوان کرد: تعداد ناشنوایان تحت پوشش کاشان ۳۵۰ نفر هست که حدود ۲۰۰ خانم و ۱۵۰ آقا هستند که در حیطه‌های دومیدانی، تنیس روی میز، شطرنج، فوتبال، کشتی و صخره نوردی فعالیت دارند و افرادی مانند علیرضا رمضانی مدال آور و افتخار آفرینان شهر کاشان هستند.

وی در بخشی از سخنان خود به اشتباه عجیب فدراسیون در مورد کشتی‌گیر کاشانی و محرومیت وی از مسابقات جهانی اشاره کرد و گفت: حسین کاظمی کشتی گیر کاشانی تیم ملی ناشنوایان در مسابقات جهانی بیشکیک قرقیزستان بدلیل اشتباه کادر فنی از مسابقات حذف شد.

متقی نژاد افزود: در جلسه فنی اتحادیه کشتی جهان که نام حسین کاظمی در وزن ۹۷ کیلو گرم در رشته فرنگی ارائه می‌شود بدلیل مغایرت با لیست اسامی کشتی گیران فرنگی و آزادکار از انجام مسابقه محروم می‌گرددوبه این ترتیب نتیجه یکسال زحمت این نوجوان ناشنوا نادیده گرفته شد.

وی با ابراز تأسف گفت: سهل انگاری و بی دانشی مسئول کمیته فنی ایران در مسابقات بابت این رخداد، و عدم امکان مسابقه و کسب مقام از ملت ایران و همشهریان کاشانی سبب شد تا این کشتی گیر عزیز از حضور در مسابقه محروم شود، حسین کاظمی تا کنون شش مدال طلا بدستاورده و در سال ۲۰۲۱، موفق شده بود در وزن ۷۹ کیلوگرم نشان برنز مسابقات کشتی آزاد ناشنوایان جهان در بخش جوانان را از آن خود کند.


 

برچسب ها :
ناشنوایان قهرمتن کشتی آزاد علیرضا رمضانی کاشان بهزیستی کاشان