اخبار آنلاین
نسخه PDF
آرشیو روزنامه

اخبار
پیشخوان روزنامه سراج/مظلومیت ریال و پول ملی و لات بازی دلار/ریال نماد ایستادگی در بحران‌ها/ریال مظلوم و داستانی از عشق و فداکاری مردم ایران

ریال: قصه‌ای از مظلومیت و امید/ریال در قفس: داستانی از نوسانات و ناامیدی/ریال و دنیای بی‌رحم: چگونه پول ملی ما به حاشیه رانده شد؟/ریال: گمشده در گرداب تورم/ریال در جستجوی هویت: سرنوشت پول ملی ایران/ریال و سرنوشت تاریک: آیا روزی به اوج بازخواهد گشت؟/ریال: قهرمان بی‌صدا در جنگ اقتصادی/ریال و چالش‌های پیش رو: آیا زمان تغییر فرا رسیده است؟ ریال: داستانی از افتخار و تحقیر/ریال: از شکوه تا سقوط/ریال و واقعیت‌های تلخ: نگاهی به زندگی روزمره/ریال مظلوم: صدای خاموش مردم/ریال در آینه زمان: نگاهی به گذشته و آینده/ریال: سیر نزولی یک نماد ملی/ریال و اقتصاد: دو روی یک سکه/ریال: داستانی از وفاداری و خیانت/ریال و بحران‌های اقتصادی: چه باید کرد؟/ریال: قهرمان فراموش‌شده تاریخ معاصر/ریال و سایه‌های ناامیدی: آیا امیدی باقی مانده است؟/ریال: از شکوفایی به سرکوب/ریال و سیاست‌های ناکارآمد: واقعیت تلخ/ریال: صدای مظلومیت در بازار آزاد/ریال و چالش‌های اجتماعی: تأثیر بر زندگی مردم/ریال: داستانی از دلاوری و رنج/ریال و بازار: جنگی نابرابر/ریال و افق‌های نو: آیا می‌توان به آینده امیدوار بود؟/ریال: یک سفر پرماجرا در تاریخ معاصر/ریال و معیشت: نبردی برای بقا/ریال: نماد مقاومت در برابر بحران‌ها/ریال مظلوم: داستانی از عشق و فداکاری مردم ایران

شناسه خبر : 16220, منتشر شده در مورخ : ۱۷ خرداد ۱۴۰۲

سراج روزنامه صبح ایران

یادداشت محسن عبدالله زاده: هوش مصنوعی، گامی در مسیر توحید

یادداشت محسن عبدالله زاده: هوش مصنوعی، گامی در مسیر توحید

هوش مصنوعی همانطور که برای جوامع مادی، نوعی تهدید شغلی حساب می شود؛ برای جوامع توحیدی یک فرصت است.
هوش مصنوعی با زبان بی زبانی به انسان می گوید: من هرکاری جز بندگی و عبودیت از روی قصد و اراده را انجام می دهم و این تو هستی ای انسان که بایستی به وظیفه اصلی ات یعنی همان بندگی بپردازی.
به بیان دیگر، ابر و باد و... در کارند، تا تو نانی به کف آری و به غفلت نخوری.
با توسعه نقش هوش مصنوعی در ابعاد مختلف زندگی بشر، خیلی از کارهایی که تمام فکر و ذهن انسان را مشغول خود کرده بود، خیلی کامل و بهتر، انجام می دهد و فکر انسان از آن راحت و دست انسان از اجرایش خلاصی می یابد.
حال اگر انسان کمی با خود خلوت کند و بیاندیشد، متوجه می شود؛ وجودش شریف و گرانبهاتر از آنی است که مشغول کارهایی شود که ربات ها، سخت افزار و نرم افزارها توانایی انجامش را دارند.
لذا بایستی سراغ کاری برود که هیچ چیزی جز او توان انجامش را ندارد و اصلا تنها انسان را برای آن کار آفریده اند. یعنی همان بندگی و آیینه جمال و جلال الهی شدن.
ممکن است برخی راه دیگری را انتخاب نمایند و همه چیز را ابزار حیوانیت و شهوترانی خود کنند.
یعنی انسان به جایی برسد که تمام اسباب رفاه و آسایش برایش فراهم شود و او به جای بندگی، سبوعیت و شهوت را انتخاب کند. در این برهه زمانی، وظیفه رهبران فکری، فقهی، اخلاقی و اعتقادی جامعه است که برای دنیای پس از حضور فعال هوش مصنوعی، برنامه ریزی کرده و جامعه را سمت عبودیت و بندگی ببرند.
 

برچسب ها :
یادداشت محسن عبدالله زاده: هوش مصنوعی، گامی در مسیر توحید