اخبار آنلاین
نسخه PDF
آرشیو روزنامه

اخبار
پیشخوان روزنامه سراج/انتظار مسکن دار شدن: یک سفر طولانی! فقط ۲۷ تا ۵۰ سال! خانه‌دار شدن در برخی تخمین‌ها به ۷۰، ۱۰۰ یا حتی ۲۰۰ سال هم می‌رسد!

طبق آخرین آمار، شاخص دسترسی به مسکن در کشور به طور میانگین ۹ سال و طول دوره انتظار برای خانه‌دار شدن به ۲۷ سال رسیده است. این اعداد به وضوح نشان‌دهنده مشکلات جدی در بازار مسکن و نیاز به برنامه‌ریزی دقیق‌تر از سوی دولت است. به گفته حبیب‌الله طاهرخانی، معاون وزیر راه و شهرسازی، اگر تمام درآمد خانوار صرف تأمین مسکن شود، متوسط زمان دسترسی به مسکن ۹ سال خواهد بود، در حالی که خانوارها تنها یک سوم درآمد خود را به این امر اختصاص می‌دهند. اهداف برنامه هفتم توسعه دولت در تلاش است تا طول دوره دسترسی خانوارها به مسکن را از ۹ سال به ۷.۵ سال کاهش دهد. این هدف نیازمند اقداماتی جدی و مؤثر است تا بتواند به بهبود شرایط مسکن در کشور کمک کند. اختلاف نظرها و چالش‌های موجود در حالی که برخی برآوردهای غیررسمی، مانند تخمین زاکانی، شهردار تهران، مدت زمان خانه‌دار شدن در پایتخت را ۷۰ سال اعلام کرده‌اند، معاونت مسکن وزارت راه و شهرسازی به صورت علمی و کارشناسی به بررسی این موضوعات پرداخته است. این اختلاف نظرها نشان‌دهنده عدم همخوانی بین آمارهای رسمی و غیررسمی و چالش‌های موجود در بازار مسکن است. دولت چهاردهم با افزایش سقف تسهیلات نهضت ملی مسکن و وام اجاره، اقدامات مثبتی را در راستای بهبود وضعیت مسکن انجام داده است. طبق آمار، ۵۵۹ هزار واحد از پروژه‌های نهضت ملی مسکن آغاز شده و ۴۶۰ هزار واحد در مرحله اتمام فونداسیون قرار دارد. همچنین، با توجه به ثبات نسبی بازار مسکن در یک سال اخیر، امیدواری به افزایش توان دسترسی خانوارها به مسکن بیشتر شده است. جمع‌بندی با توجه به آمار و برنامه‌های موجود، اگر دولت به تعهدات خود در زمینه تأمین مسکن پایبند باشد و اقدامات لازم را به درستی انجام دهد، می‌توان امیدوار بود که مدت زمان انتظار برای خانه‌دار شدن کاهش یابد و شرایط بهتری برای خانوارها فراهم شود. در نهایت، این موضوع نیازمند نظارت و پیگیری مستمر از سوی مسئولان و کارشناسان حوزه مسکن است.

شناسه خبر : 16136, منتشر شده در مورخ : ۲۲ اسفند ۱۴۰۱

سراج روزنامه سراسری صبح ایران

خودرو جدیدسایپا سیتروئن با نام سیلک وارد بازار می شود

خودرو جدیدسایپا سیتروئن با نام سیلک وارد بازار می شود

فرماندار ویژه کاشان نیز در این مراسم با بیان اینکه، پیشرفت‌های چشمگیر کشور به واسطه اعتماد به نخبگان و جوانان کشور است، گفت: یکی از نیازهای مُبرم و اساسی جامعه امروز، تولید خودروهای استاندارد است

با حضور مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا، اعضای هیأت‌مدیره، جمعی از مدیران عامل شرکت‌های گروه و معاونان گروه خودروسازی سایپا، فرماندار کاشان و نماینده مردم نطنز در مجلس شورای اسلامی، خطوط تولید دو خودرو ساینا.اس CVT و ساینا.اس CNG و خطوط مونتاژ سپر و صندلی ساینا S در شرکت سایپاسیتروئن افتتاح شد.
مدیرعامل شرکت سایپاسیتروئن در مراسم رونمایی از دو محصول جدید این شرکت، گفت: با دستور مدیرعامل گروه سایپا، خودرو جدید این شرکت با نام سیلک وارد بازار می‌شود و ‌تا سال ۱۴۰۳ به بهره‌برداری می‌رسد.
سیدمحمدرضا موسوی، با بیان اینکه از ابتدای شروع کار، یک‌میلیون و ۳۴۸هزار خودرو تا به امروز‌ در این شرکت تولید شده است، اظهار کرد: بعد از خروج تیبا و ساینا معمولی از خط تولید، با حمایت‌های مدیر عامل گروه، با تک‌محصول سایناS، نسبت به شش‌ماهه اول سال رشد 17درصدی تولید داشته‌ایم.
وی با اشاره به اینکه، 91درصد تولیدات این شرکت عبور مستقیم بوده، که نسبت به سال گذشته 38درصد افزایش داشته‌ایم، خاطرنشان کرد: از ابتدای ورود به شرکت 16هزار خودرو فاکتورشده وجود داشت که تحویل مشتری نشده بود، در حال حاضر 6 هزار و 215خودرو داریم که حدود 5هزار و 340عدد از این خودروها منتظر تخصیص پلاک است که تقریباً خودروهای فاکتورشده به صفر رسیده است.
مهندس موسوی خاطرنشان کرد: پروژه اختصاصی خط راه‌آهن به طول 2 کیلومتر با 70درصد پیشرفت فیزیکی، اردیبهشت‌ماه 1402 به بهره‌برداری می رسدکه این پروژه 15میلیارد تومان برای 25هزار خودروی تحویلی کاهش هزینه خواهد داشت.
در این مراسم مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا نیز گفت: سیاست‌گذاری انجام‌شده در هیأت‌مدیره گروه سایپا برای تمامی شرکت‌های گروه، بر این اساس است که هر شرکت تولیدی بتواند به صورت مستقل و متمرکز، مجموعه خود را اداره کند و تمامی فرآیندهای تامین، تولید و تحویل را انجام دهد و لذا 6 شرکت تولیدکننده خودرو در گروه سایپا بر این اساس حرکت خود را از ابتدای سال، آغاز کرده‌اند.
محمدعلی تیموری تصریح کرد: برای اولین بار در سایپاسیتروئن بعد از چندسال وقفه تولید خودروهای CNG در گروه سایپا، خودرو ساینا اس CNG تولید می‌شود که این خودرو مجهز به مخزن CNG بوده که بر اساس آن در صدکیلومتر کاهش مصرف بنزین 2.4لیتر ایجاد خواهد شد که فرمایش مقام معظم رهبری در تولید خودروهای با مصرف سوخت زیر 5 لیتر در صد کیلومتر پیمایش، محقق شده است. 
وی به افتتاح خط تولید خودرو ساینااس اتوماتیک با گیربکس CVT که تولید آن آغاز شده است اشاره و یادآور شد که این محصول به زودی به بازار عرضه می‌شود. 
به گفته مدیرعامل گروه سایپا، سه خط پیش‌مونتاژ صندلی و سپر خودروها که قبلاً در دیگر شرکت‌های گروه سایپا، تولید می‌شد با هدف افزایش کیفیت و کاهش هزینه‌های حمل و نقل، در شرکت سایپاسیتروئن افتتاح و راه‌اندازی شد و با تأمین قطعات اولیه از زنجیره تأمین گروه سایپا، در این‌شرکت مونتاژ می‌شود که با انجام این فرآیند، کاهش هزینه بیش از10میلیارد تومانی در طول سال برای شرکت سایپاسیتروئن را به همراه خواهد داشت. 
فرماندار ویژه کاشان نیز در این مراسم با بیان اینکه، پیشرفت‌های چشمگیر کشور به واسطه اعتماد به نخبگان و جوانان کشور است، گفت: یکی از نیازهای مُبرم و اساسی جامعه امروز، تولید خودروهای استاندارد است
دکتر محمدشریف زارعی با اشاره به اینکه، انتخاب مهندس موسوی برای مدیریت شرکت سایپاسیتروئن شایسته است، گفت: پیشرفت‌های چشمگیر کشور به واسطه اعتماد به نخبگان و جوانان است.

برچسب ها :
خودرو جدیدسایپا سیتروئن با نام سیلک وارد بازار می شود