سراج
نطنز با ویژگی جذب گردشگری در تمام فصول سال
شهردار نطنز گفت: این شهرستان بدلیل ویژگی های منحصر به فرد ظرفیت جذب گردشگر را در تمام فصول سال دارد.
به گزارش خبرنگار سراج، سید محمد اطیابی در جشن نودسالگی تاسیس شهرداری نطنز به خبرنگاران اظهار کرد: این شهرستان با پتانسیل بالای جذب گردشگر در تمام فصول سال سومین شهر گردشگری استان اصفهان بشمار می آید.
وی افزود: باغشهر تاریخی نطنز با زمستان ها و تابستان هایی بسیار عالی بیشترین مقصد گردشگران در تمام فصول سال است.
شهردار نطنز وجود کوه و کویر را در ۲۰ کیلومتری هم و تغییرات ۱۰ درجه آب و هوا را بهترین ظرفیت گردشگری در این شهر عنوان کرد و گفت: این ظرفیت آب و هوایی سبب شده تا تنوع محصولی از جمله خرما، زعفران، به ، خرمالو،انار و گلابی را در این منطقه شاهد باشیم که سبب افزایش گردشگری منطقه می شود.
اطیابی همچنین وجود صدها آثار تاریخی از دوره های ایلخانی صفویه و قاجار را در این منطقه دلیل خوبی برای سفر گردشگران به این شهرستان نام برد.
وی با اشاره به زیر ساختهای گردشگری منطقه گفت: تا کنون وجود ۲۰۰۰ تخت و غذاخوری و رستوران های مناسب پتانسیل جذب گردشگری منطقه را افزایش داده که در برنامه های آینده خود به توسعه آن می پردازیم.
شهردار نطنز با بیان اینکه رکود بازار کاهش ساخت و ساز ها و درآمد شهرداری ها را بدنبال دارد، افزود: بودجه شهر نطنز ۱۲۶ میلیارد تومان است که تا کنون ۵۰ درصد آن محقق شده است.
اطیابی با اشاره به مشکلات محیط زیستی معادن و صنایع آلاینده اطراف این شهر از مسؤلان مربوطه خواست تا با عدم مجوز به معادن جدید باغشهر زیبای نطنز را به ویرانی نکشند.
وی با اشاره به نارضایتی مردم منطقه به ویژه در روستای طرق رود گفت: مردم از تردد تریلی های حاوی سنگ و خرابی در جاده های مواصلاتی نطنز ناراضی هستند و همچنین اثر مخربی که این معادن و صنایع آلوده بر این باغشهر می گذارد جبران ناپذیر است.
دکتر هادی مرادی به مناسبت نودمین سالگرد تاسیس شهرداری نطنز در نشست با خبرنگاران اظهار کرد: این شهرستان بیش از این تاب آوری انفجار و برداشت های معادن را ندارد لطفا مجوز ندهید.
وی با اشاره به اینکه تا کنون ۹۰ معدن در این منطقه مجوز برداشت دارند، افزود: در حال حاضر ۵۰ معدن سنگ در این نطنز برداشت می شود و همچنان شاهد صادر کردن مجوزهای بیشتر معادن از سوی مقامات بالادستی هستیم در حالی که این شهرستان دیگر تاب آوری برداشت و حمل و نقل معادن را ندارد و مردم منطقه بشدت از وضع موجود ناراضی هستند.
رئیس شورای اسلامی شهر نطنز گفت: روزانه ۱۸۰ تریلی حامل سنگ از خیابان ها و راه های نطنز عبور می کند که زیان بسیاری به آسفالت و زیرسازی جاده ها می زند در حالیکه معادن هیچ گونه بار مسؤلیت اجتماعی فرهنگی را از شهر نمی کاهند ضرر آنها شامل مردم منطقه می شود.
غلامرضا علی رحیمی عضو شورای اسلامی شهر نطنز با بیان اینکه این شهرستان به لحاظ قدمت تاریخی دارای بیش از ۳۰۰ آثار تاریخی است و جای جای آن چه در قسمت کوهپایه ای و چه در قسمت کویری جاذبه های گردشگری طبیعی فراوانی دارد افزود: روستای تاریخی ابیانه که به ثبت آثار ملی ایران رسیده و در شرف ثبت سازمان بین المللی یونسکو است، مساجد باستانی چهار سوگاه، مسجد جامع برزرود، مسجد پنجه علی ابیانه، مسجد دروازه ابیانه، مسجد کوچه فارح، مسجد یارند، مسجد پرزله ابیانه، مسجد کوچه میر، مسجد جمعه نطنز، مسجد جامع سرشک، خانه های قدیمی و حسینیه های مرکزی نطنز، علیا، افوشته، سرشک و بقاع متبرکه امامزادگان که در هر روستایی نشانگر ارادت مردم آن روستا به خاندان اهل بیت(ع) است.